ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

Εξοικονομήστε ενέργεια και κόστος, δημιουργήστε στο χώρο σας τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής!


Η χρήση του αφυγραντήρα κατά τη χειμερινή περίοδο βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους, αλλά και στις σωστές συνθήκες υγιεινής μέσα στο χώρο σας, αφού μειώνει αισθητά το ποσοστό υγρασίας.

Ο χώρος σας ζεσταίνεται πιο γρήγορα, λόγω των μικρών ποσοστών υγρασίας, ενώ παράλληλα δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες άνεσης και σωστής αναπνοής, καθώς δεν αναπτύσσονται μύκητες και μούχλα που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικές δυσκολίες. Ο αφυγραντήρας μπορεί επίσης, να είναι η λύση στο στέγνωμα των ρούχων που τοποθετούνται μέσα στο σπίτι τις βροχερές μέρες, ώστε να έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά, εύκολα και γρήγορα.

Αν θέλετε αφυγραντήρα αθόρυβο, με υψηλές αποδόσεις, με ενσωματωμένο ιονιστή, με λειτουργία στεγνώματος ρούχων, με έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi και πάνω απ’ όλα θέλετε να εξοικονομήσετε χρήμα και ενέργεια, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την εταιρεία μας Aντωνακάκης Ηλίας Ευτυχία ΟΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από ποιοτικούς και με μοναδικό design αφυγραντήρες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

image-placeholder.png

​​​​​​​Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ.